{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Benno [Tidl. part] 2000

2.709 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josefine Svendsen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 3. jul 2012


Appaloosa Benno

Fødselsår:
2000
Højde:
139 ca. Han er ikke særlig høj, men han er ret robust, så han syner lidt højere.
Temperament
Benno er en meget speciel pony, men med et hjerte af guld.
Han er sød og rolig, og tager alt med ophøjet ro. Han er vant til de fleste nye omgivelser og siger intet til nye stedet eller lign.

Under rytter er han meget fremadgående, især under springning er han meget frisk, men han elsker det!

Han er fuldstændig trafiksikker, men er også lidt frisk på tur. Vi red d. 1 aug. fra Haslev til Feddet med hestene, hvor vi bl.a. skulle ride ved stor landevej, og over motorvejsbro mm, og Benno sagde intet.

Derudover kan han godt vise sin utilfredshed med et par hop under rytter, hvis det ikke går efter hans hoved ;-)

På folden er han sød mod de andre heste, men vil helst have hopperne for sig selv.
Gangarter
Nogenlunde middel.
Hans galop kan virke ret underlig fra ryggen af, da han tripper i galoppen, og derved hopper på alle 4 ben.
Stævner
LD - nulrunde uplac.
LC - 4 fejl, uplac.
LD - disket, fordi han susede ud af leddet hahaha
LC D3 D-mesterskab - 4 plads, 1. uplac.
Stamtavle
Han har rødt hollandsk pas, men ukendt.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Efter en masse ponyer igennem min ponytid, tog Julie (ejer), og jeg ned til Torben Andersen og prøvede ham, og han var fantastisk, og ankom samme dag.

Benno har været på adskillige rideskoler (bl.a. Albertslund rideskole, Suså rideskole, Ballerup rideklub, og Glostrup rideklub ), og derudover har han været kastet rundt mellem hestehandlere. Det har desværre sat sine spor på ham.
Han er derudover blevet spyttet og pustet i hovedet inde i boksen, da nogle synes det var sjovt fordi han blev sur og ophidset og rejste sig.
Det har senere resulteret i at han er blevet lidt bokssur.

Benno er en meget speciel pony, og har haft en hård fortid som gør at han let føler sig presset fra jorden af. I starten da vi fik ham, jagtede han en på folden næsten hver dag (ligeså snart man har ham i tov gør han intet), og nu kan jeg ikke engang huske hvornår han sidst jagtede en. Efter adfærds terapeuts udsagn, var det grundet at han følte sig presset, og har svært ved at stole på folk.

Benno er helt unik, og har en rigtig stor personlighed. Når man kommer ind på ham kan man virkelig mærke hvor speciel en pony han er. Han er uden tvivl en af de bedste ponyer jeg har redet gennem tiden, og han er virkelig bare en skøn pony, som kan lidt af hvert. Han har en masse kapacitet og man får en spændende ridetur hver gang! :-)

22 - 11 - 13
Benno er i dag blevet afhentet af sin nye ejer. Jeg er ikke i tvivl om at han får det som blommen i et æg, og at han vil nyde sin tid der. Hun har redet Benno på ridelejr før, så hun kender ham, og tager heldigvis hans særheder til sig i stedet for at afskrække sig af dem. Jeg vil savne ham virkelig, virkelig meget, men jeg ved at han har det godt. Det har været en fantastisk mulighed at ride ham, og rigtig spændende. Men man savner lidt den der specielle pony <3

April 2016:
Julie (tidligere ejer) overraskede mig da vi sidst i april havde været oppe og se et stævne i Nordsjælland, på hjemvejen kom til et andet ridecenter og her var Benno :)
Jeg har savnet ham rigtig meget, og det rørte mig at se ham igen. Han ligner sig selv, og han kunne ikke have nogle bedre ejere som ville gøre mere for ham end dem vi solgte ham til!
Kommentér på:
Appaloosa Benno
Annonce